bild/ angiiiieee


nytt! /angie


/Angie.

Godmorgon sötisar.

Mamma fyllde ju år igår så var tvungen att vara hemma-.- . ´Men idag ska hon ha fest typ, haha! så jag vill inte va hemma då, så ska väl ut och träffa någon. Skulle ju egentligen vara med curry men nu så skulle hon typ va med sin syrra eller nått? jag vet inte. Men ring om ni är lediga så får vi se :)  



älskar den klockan :D


outfit, gammaaaaal

AIK-HIF

AIK LEDER :D HEEEEEEEEEEEEEJJAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK :D:D !!!!!!!!!



jag tänske så här...

jo, jag tänkte att jag brukar inte orka skriva så mycket så istället lägger jag mest in bilder på dagen och outfits och skriver under bilden vad vi gjorde då och då?.. ska jag göra så? =) / angie

sjuuuk / a

Hellooo.

Jag har inte alls kunnat sova mycket inatt! Vaknade vid tolv av att jag hade så jääääävla ont i magen. Så ag gick och la mig på soffan  mitt rum, sen somna jag i tio min och vaknade igen därpå att min mage gjorde skit ont. Men då la jag mig i sängen och somna till kl 24:56 kommer jag ihåg. Då skulle jag gå över til andra huset där mamma och pappa sover, men när jag går ut så spyr jag skit mycket, över hela gången lite här och var, tihi. Men då måste jag väcka mamma som måste spola av allt där ute.. och ge mig en hink. Så jag la mig i min lillebrors rum och sov ett litet tag tills min mage gjorde ont igen. Men sen somna jag om till kl sex då lillebror kom -.- . Ajaa. Ska färga utväxten imorgon:) kukul. pusshejpådig

/Inez- hos Maria

Hejsan allihopa :)
Är hos Maria och vi bakar kärlekmums :D skit gott ! 
Medans vi väntar på att den ska bli klar så äter vi en skit god lasange.
Idag i skolan så har vi haft en sak som heter year level day så vi hade drama de va fett tråkigt men efter lunch så kollade vi på film och drack cola och åt popcorn vi kollade på sandor slash ida den var ganska bra. igår så var hela drama gruppen på dramaten och blev runt visade där. sen så hade vi en paus på två och en halv timma så jag anna och mark åkte  till gamla stan och åt på café kladdkakan, sen gick vi till slussen och kollade på en klänning till skolavslutningen på gina men den som jag skulle köpa fanns inte i min storlek. så vi åkte tillbaka till skolan och var typ utomhus i det varma vädret och gjorde massa drama övningar.. både jag och anna blev brända på axlarna -.- efter de så åkte vi till vällingby och köpte min klänning där. haha sorry för ett långt inlägg idag :p
puss 

/angiiieeee..

Hej på dig sötis. Hur mår du? :)

Haha..  yees. Har precis ätit middag. Grillat med sallad, mumms. Cornelias m&p ska väl komma sju halv åtta tror jag och hämta våra soffor, hoppas hon följer med då (A) :). Iaf så var jag i vb idag och letade efter lite söta toppar, men hittade inget -.-, men ett par svarta jeanstights, rosa nagellack och nylonstrumbor blev det bara. Med det är ju sånt som är bra och ha! :) Men seda letade jag efter nya fotbollsskor, men jag är helt fast vid mina som jag har nu! Jag älskar dom! Men ja... dom är sönder :( och mina andra har jag glömt hos ellen.. Men jag har för små fötter vafan, så måste ha barnskor typ.. HAHA. Men ska ta och kolla runt lite här nu :)

puss.



outfit för dagen.

GODNATT /A

sov sött allihopa!

/angiiieeee

hallååå alla, nu är jag tbx !  sköntskönt. Idag så åkte jag lite tidigare från skolan för skulle ta spruta, det gick bra :) lite ont i armen bara, haha. Har alltid det efter jag har tagit, kommer typ efter tre timmar eller nått. Iaf så åkte vi och köpte glass och sedan hem då jag fick skynda mig och byta om till fotbollskläder! Så jag åkte på träningen och sedan hem. Imorgon har vi ju operation dagsverket. Har ingen aning vad jag ska göra, men ska köpa lite saker iaf. Men nu ska jag gå över till mitt rum :) pusspuss...


outfit !

/angie

hejsan sötnosar. sitter i mitt rum nu. har precis duschat också! Hahah känns som jag duscher hela tiden, men det är såå skönt! Aja iaf så har vi gjort olika saker under helgen. orkar inte skriva allt men lägger upp bilder senare ifrån helgen. PUSS!






/Inez

Hejsan
Nu är jag hemma från landet, jag har varit där med agnes under hela lång helgen och det här varit jätte mysigt. vi har faktist badat två gånger haha :p. det regnade i två dagar -.- så vi har typ varit inne jätte mycket också. glömde kameran hemma så jag fick tyvärr inga bilder "/ ha de bra !
puss


/angie

Hejsan alla. Jag sitter här i fotöljen och pratar med lite folk på msn och så. Och idag fyller curry år :D grattis sötis.


Hemma nu / Angie

Hej, har inte kunnat skriva nått för igår så va jag med rebecca och cornelia. Och idag så var jag med cornelia igen. Vi åkte till grönan men det var skit tråkigt så vi åkte kärlekstunneln sen drog vi hem till cornelia igen. Men nu är jag hemma. Och hon fyller år imorgon. Gratta henne då! PUSS!





/Inez

Hejhopp :)
Idag så fick jag reda på att jag fick G på matteprovet :D jag har varit jätte nervös över de ! Ikväll så åker jag till landet med agnes, de ska bli jätte ruuligt :D haha har typ inget mer att skriva.
puss


/angie. JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR..

på folk som går runt och ska säga saker som man gjort så man får så fucking stora problem, speciellt stora människor. Vuxna. Herregud. När man har gjort nått sen är det bortglömt och då tar dom upp det igen och gör det till en så jävla stor sak. Även om det inte är det, så skapar dom problem för oss. Hela denna jävla fucking sak har vi redan uträtt , så ni behöver inte gå och säga till mina päron eller alla i hela världen, okej! Det gäller inte äns er. Ni har inget med det att göra, det är mitt liv. Och vad är det för speciellt med det? åh wow den där lillaa flickan som alltid är så snäll gullig och glad, hur kan hon göra nått sånt, det trodde jag inte. Nej visst. Det kanske du inte trodde. Men lägg dig bara inte in i mitt liv, OKEJ!

/angie. godmorgooon :D

Hallå sötisar. Jag stannar hemma idag, kände mig lite förkyld igår. Men vill hitta på nått ikväll så får väl se :) Ska kanske träffa cornelia om hon inte skulle vara med sofia? vad vet jag. Hon skulle smsa mig, men men.. Aja, nu ska jag äta frukost, puss!


c&a


POLPARTY HOS ANDERS BAGGE / ANGIE

haha japp, där hörde ni rätt. Jag skulle på polparty hos Anders Bagge om jag inte vore i London med Rebecca, men det är ju kul också! Haha han bor ju på samma "väg" som mig eller vad min nu ska kalla det här på landet.. hihi.

/ANGIE








AIK ÄR BÄST!

VILKA ÄR BAST? JO AIK!!!!!
dom vann med 1-0 woho ! :D



/Inez

godmorgon alla söta sitter  hos anna trött och typ död haha vi ska inte till skolan idag för vi har sports day. och vi börjar kvart över tio. haha skit najs :) men nu ska vi äta lite frullebulle
puss

/Inez - hos Anna

hejhopp :) nu är jag hemma hos anna www.mandrem.blogg.se jag ska sova här i natt haha jag har typ med mej värsta packningen för att det är sports day imorn :p. jag har med mej kameran så jag kommer ta mycket bilder imonr och ikväll :p. aja vi hörs&ses 
puss  

/Inez - hos agnes

Idag har jag varit först i spånga och lämnade angies saker till henne som jag skrev i morse, på bussen på väg till brommaplan så  träffade jag Mark så skulle han träffa Noel och då följde jag med. haha vi kollade på tillbaka till vintergatan typ hela dan och sen så åkte jag hem. Nu är jag hos agnes och vi har precis varit och köpt godis. kanske skriver mer ikväll. har inga bilder från idag glömde kameran hemma. 
puss
 agnes <3

/Angie. Hos Rebecca

Hejsan bloggen, nu sitter jag hos Rebecca och hon håller på att göra toast till oss! Sen så ska vi väl fixa lite saker. Klockan 6:45 ska vi vara i brommaplan för då hämtar pappsen oss! :) sen ska vi till aik-dif på råsunda. Heja AIK !! visst? så alla håller nu tummen för aik, såg en sak att djurgården var rädda inför kvällens derby också! låter ju ganska bra :) men bilder blir det sen! Puss.


/Inez - Godermorgon

Hej, nu ska ni få se hur men vecka kommer att se ut
- Måndag leediga :D
- Tisdag sports day (friidrotts dag)
- Onsdag vanlig dag i skolan -.-
- Torsdag lediga :D
- Fredag lediga :D
haha jag har bara en skoldag och sen sportsday som är imorgon då men de ska bara bli kul.
Så va kommer hända idag då ? Jo jag ska åka till spånga och lämna angies grejer till henne dum hon är som lämnar sin biologo bok hema hs mej med flit för att hon inte orkade bära den. hon hr ju faktist prov imorn :p. Sen måste jag försöka at få tg i anna så att de inte blir som de blev igår.. Men hon och Micka lär ju sova ett tag till. Sen ska jag träffa Molly en liten stund på eftermiddagen. Men nu ska jag bara njuuta av mina mackor och min äppeljuice som jag har gjort till frukost
puss


/angie. godmorgon!

.. sitter och äter min macka och måste skynda mig och borsta tänderna. Bussen går om 8 min, puss.


/Inez - om dagen

Jag sov hos angie inatt, på morgonen så skulle jag träffa anna men jag fick inte tag på henne så jag typ smsade till alla som hade comviq för ann har inte de så jag kunde inte få tag på henne. haha så jag åkte til blackeberg från stenhamra och sen gick till islandstorget. då gick jag sen till en grill och frågade om en telefon så ringade jag till anna så kom hon dit. sen åkte vi till vällingby och träffade annas kompis. vi kollade på kläder till skolavslutningen. jag hittade en jätte söt klänning på gina för 199 kr. sen åkte jag och anna in till stan och köpte nya skor till mej. sen åkte jag hem och sen dess har jag gjort absolut ingenting !
puss


/angie.

Hej alla söta läsare!

Idag har jag varit hemma och bara städat ! sen har jag varit ute en hel del också, supermysigt faktist. Var 40 grader i solen, kan det bli härligare?! Tror inte så :)

Imorgon så ska jag på aik-dif  med rebecca sötnosen :) så händer väl inte så mycket mera. Men nu ska jag gå och duscha, puss!



/Inez - börjar om på nytt - äntligen!

Hej allihopa!
Som ni nu redan vet så har jag och Angie börjat om på nytt. VI har fixat hela bloggen eller vi, angie har fixat hela bloggen. designen headern och så har vi raderat alla gamla inlägg. Så jag hoppas att ni fortsätter att läsa vår blogg
puss

Börjar om på nytt.

-

RSS 2.0